Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Met korting naar Cinema Gouda!

Leden van de personeelsvereniging Assurantia kunnen met korting naar de film bij Cinema Gouda. 

Hoe werkt het?

- Als je lid bent van Assurantia en je was aanwezig op de personeelsbijeenkomst in Cinema Gouda op 15 november 2018 heb je een Cinema Gouda ledenpas laten maken. Deze pas bevat een foto en uniek pasnummer en is strikt persoonlijk.

- Met deze ledenpas ontvang je € 2,50 korting op een filmticket. 

- Wil je gebruik maken van deze actie? Maak dan een reservering door te bellen naar de kassa van Cinema Gouda o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. Spontaan langskomen en direct naar de film gaan kan natuurlijk ook. 

- Neem altijd je ledenpas mee, ook al heb je van tevoren gereserveerd. Zonder ledenpas kunnen wij je geen korting geven. 

Voorwaarden

- De korting is geldig voor alle films, inclusief specials & events. Specials & events zijn o.a. Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios etc. Kijk onder het kopje specials & events voor het gehele aanbod.

- Je kunt geen gebruik maken van korting op korting. De pas is dus niet te gebruiken in combinatie met de CJP, het familieticket, andere actie- en of kortingsvouchers etc. Met uitzondering van de Voordeeldinsdag en Ochtendvoordeel kortingsregelingen, daarvoor mag de korting wél extra ingezet worden. 

- De korting is niet online te gebruiken bij het kopen van tickets. Dit kan alleen verrekend worden aan de kassa van Cinema Gouda. Wel kun je telefonisch reserveren voor de film, special & event via 0182-527773 o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. 

- Leden die ‘met introducé’ ingeschreven zijn bij Assurantia, kunnen een introducé meenemen naar de film die ook € 2,50 korting ontvangt op zijn/haar filmticket. Op jouw pas staat aangegeven of je recht hebt op korting voor een introducé of niet. De paarse passen zijn met introducé en de blauwe passen zonder. Dit staat ook weergegeven op de achterkant van de ledenpas.

- De korting is geldig van 15 november 2018 t/m 31 december 2019.

 

Ben je Assurantia lid en maak je nog geen gebruik van deze actie? Neem dan contact op via assurantia@goudse.com

Info