Acties, bonnen en vouchers

FILM&PANNENKOE

Combineer je film met een heerlijke pannenkoek! Koop een combiticket en ontvang een filmvoucher voor Cinema Gouda en een pannenkoekvoucher inclusief drankje bij Pannenkoe Gouda voor slechts € 21,50!

Je kunt beide vouchers direct of een latere keer inzetten. De vouchers hoeven niet op dezelfde dag ingeleverd te worden. Ook leuk als cadeau!

Wat krijg je bij de Pannenkoe?

 • Een pannenkoek na keuze (met uitzondering van de specialiteiten van het huis)
 • Drankje naar keuze (bier/fris/wijn/warme drank)

Voorwaarden:

 • De filmvoucher kan ingeleverd worden voor alle reguliere films. De filmvoucher is niet geldig bij specials & events.
 • Als je naar een film gaat in 3D of Dolby Atmos komt er nog toeslag bij. Deze moet je bij de kassa nog afrekenen. 
 • De vouchers zijn geldig tot een halfjaar na uitgifte. 
 • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten of geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.
 • Deze actie is verkrijgbaar bij Pannenkoe Gouda en bij Cinema Gouda.
 • Je kunt de Film&Pannenkoe combideal niet online kopen. Bel hiervoor naar 085-2391503 (Cinema Gouda) of 0182-512115 (Pannenkoe Gouda).
FILM&PANNENKOE

Diner & Film De Beren Gouda

Bestel een 3-gangen menu bij De Beren Gouda en ontvang voor slechts €10,- een filmvoucher van Cinema Gouda! 

Voorwaarden bij deze actie:

 • De filmvoucher kan ingeleverd worden voor alle reguliere films, iedere dag van de week. De filmvoucher is niet geldig bij specials & events.
 • Als je naar een film gaat in 3D of Dolby Atmos komt er nog toeslag bij. Deze moet je bij de kassa nog afrekenen. 
 • De filmvoucher is tot een halfjaar na de uitgiftedatum geldig, zie de uitgiftedatum op je voucher (dit geldt alleen bij nieuwe vouchers, de oude vouchers hebben een einddatum op het ticket). 
 • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten of geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.
 • Deze actie is alleen verkrijgbaar bij De Beren Gouda en de filmvoucher is alleen inleverbaar bij Cinema Gouda.
 • Je kunt de filmvoucher niet online verzilveren. Heb je een filmvoucher van de Beren ontvangen? Reserveer dan via 085-2391503.

Oude vouchers: De vouchers van de vorige actie: Share & Watch, kunnen nog ingeleverd worden mits de einddatum niet al geweest is.

Kijk voor alle voorwaarden van De Beren hier

Diner & Film De Beren Gouda

Bioscoopbonnen

Cinema Gouda accepteert de volgende cadeaukaarten:

Alleen De Nationale Bioscoopbon kan online verzilverd worden. Je kunt dan de betaalmethode 'Nationale Bioscoopbon' kiezen bij het kopen van je tickets.

Overige cadeaukaarten kun je verzilveren aan de kassa. Wil je zeker zijn van een goede plek? Reserveer dan via 085-2391503 en vermeld welke cadeaukaart je hebt.

Zie voor de voorwaarden per cadeaukaart de betreffende website of klik op de kop hierboven. 

Bioscoopbonnen

Assurantia

Leden van de personeelsvereniging Assurantia kunnen met korting naar de film bij Cinema Gouda. 

Hoe werkt het?

- Als je lid bent van Assurantia en je was aanwezig op de personeelsbijeenkomst in Cinema Gouda op 15 november 2018 kon je een Cinema Gouda ledenpas laten maken. Deze pas bevat een foto en uniek pasnummer en is strikt persoonlijk.

- Met deze ledenpas ontvang je € 2,50 korting op een filmticket. 

- Wil je gebruik maken van deze actie? Maak dan een reservering door te bellen naar de kassa van Cinema Gouda o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. Spontaan langskomen en direct naar de film gaan kan natuurlijk ook. 

- Neem altijd je ledenpas mee, ook al heb je van tevoren gereserveerd. Zonder ledenpas kunnen wij je geen korting geven. 

Voorwaarden

- De korting is geldig voor alle films, inclusief specials & events. Specials & events zijn o.a. Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios etc. Kijk onder het kopje specials & events voor het gehele aanbod.

- Je kunt geen gebruik maken van korting op korting. De pas is dus niet te gebruiken in combinatie met de CJP, het familieticket, andere actie- en of kortingsvouchers etc. Met uitzondering van de Voordeeldinsdag en Ochtendvoordeel kortingsregelingen, daarvoor mag de korting wél extra ingezet worden. 

- De korting is niet online te gebruiken bij het kopen van tickets. Dit kan alleen verrekend worden aan de kassa van Cinema Gouda. Wel kun je telefonisch reserveren voor de film, special & event via 085-2391503 o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. 

- Leden die ‘met introducé’ ingeschreven zijn bij Assurantia, kunnen een introducé meenemen naar de film die ook € 2,50 korting ontvangt op zijn/haar filmticket. Op jouw pas staat aangegeven of je recht hebt op korting voor een introducé of niet. De paarse passen zijn met introducé en de blauwe passen zonder. Dit staat ook weergegeven op de achterkant van de ledenpas.

Ben je Assurantia lid en maak je nog geen gebruik van deze actie? Neem dan contact op via assurantia@goudse.com

Assurantia
1920
sluiten