Acties, bonnen en vouchers

Verlenging bioscoopbonnen

Heb je vouchers voor een film bij Cinema Gouda ontvangen en verliep deze tijdens de corona-sluiting? Geen zorgen, we hebben alles verlengd met een half jaar. Lees hieronder welke vouchers er verlengd zijn:

De vouchers van Tingsz (GHZ zomer 2020) zijn verlengd tot 1-8-2022.
De vouchers van Plus van Ee, Oasen en GHZ 2021 zijn verlengd tot 1-12-2022.

De vouchers van Kok schoonmaak, van der Linden Groep, Brownies & Downies en ByActe (GHZ kerst 2019) zijn niet meer geldig.

Beren bios arrangement

Bij een bezoek aan restaurant De Beren Gouda kun je gebruik maken van het beren bios arrangement: een 3-gangen keuzemenu én een filmticket voor € 31,00.

Voorwaarden bij deze actie:

 • De filmvoucher kan ingeleverd worden voor alle reguliere films, iedere dag van de week. De filmvoucher is niet geldig bij specials & events.
 • Als je naar een film gaat in 3D of Dolby Atmos komt er nog toeslag bij. Deze moet je bij de kassa nog afrekenen. 
 • De filmvoucher heeft een einddatum, zie de datum op het ontvangen ticket. 
 • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten of geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.
 • Deze actie is alleen verkrijgbaar bij De Beren Gouda en de filmvoucher is alleen inleverbaar bij Cinema Gouda.
 • Je kunt de filmvoucher niet online verzilveren. Heb je een filmvoucher van de Beren ontvangen? Reserveer dan via 0182-527773.

 

Beren bios arrangement

Pomms' Gouda Film & Friet deal

Bij Pomms' Gouda is een film & frietdeal te krijgen: een heerlijk frietje met mayo / ketchup en een filmticket voor € 9,50. 

Geniet bij Pomms' Gouda van een lekker frietje en kom aansluitend of een andere keer naar de film met deze deal! Ook leuk om cadeau te doen. 

Voorwaarden bij deze actie:

 • De filmvoucher kan ingeleverd worden voor alle reguliere films, iedere dag van de week. De filmvoucher is niet geldig bij specials & events.
 • Als je naar een film gaat in 3D of Dolby Atmos komt er nog toeslag bij. Deze moet je bij de kassa nog afrekenen. 
 • De filmvoucher kan tot 1/2 jaar na uitgifte ingeleverd worden.
 • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten of geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.
 • Deze actie is alleen verkrijgbaar bij Pomms' Gouda en de filmvoucher is alleen inleverbaar bij Cinema Gouda.
 • Je kunt de filmvoucher niet online verzilveren. Heb je een filmvoucher van Pomms' Gouda ontvangen? Reserveer dan via 0182-527773.
Pomms' Gouda Film & Friet deal

Bioscoopbonnen

Cinema Gouda accepteert de volgende cadeaukaarten:

Alleen De Nationale Bioscoopbon kan online verzilverd worden. Je kunt dan de betaalmethode 'Nationale Bioscoopbon' kiezen bij het kopen van je tickets.

Overige cadeaukaarten kun je verzilveren aan de kassa. Wil je zeker zijn van een goede plek? Reserveer dan via 0182-527773 en vermeld welke cadeaukaart je hebt.

Zie voor de voorwaarden per cadeaukaart de betreffende website of klik op de kop hierboven. 

Bioscoopbonnen

Assurantia

Leden van de personeelsvereniging Assurantia kunnen met korting naar de film bij Cinema Gouda. 

Hoe werkt het?

- Als je lid bent van Assurantia en je was aanwezig op de personeelsbijeenkomst in Cinema Gouda op 15 november 2018 kon je een Cinema Gouda ledenpas laten maken. Deze pas bevat een foto en uniek pasnummer en is strikt persoonlijk.

- Met deze ledenpas ontvang je € 2,50 korting op een filmticket. 

- Wil je gebruik maken van deze actie? Maak dan een reservering door te bellen naar de kassa van Cinema Gouda o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. Spontaan langskomen en direct naar de film gaan kan natuurlijk ook. 

- Neem altijd je ledenpas mee, ook al heb je van tevoren gereserveerd. Zonder ledenpas kunnen wij je geen korting geven. 

Voorwaarden

- De korting is geldig voor alle films, inclusief specials & events. Specials & events zijn o.a. Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios etc. Kijk onder het kopje specials & events voor het gehele aanbod.

- Je kunt geen gebruik maken van korting op korting. De pas is dus niet te gebruiken in combinatie met de CJP, het familieticket, andere actie- en of kortingsvouchers etc. Met uitzondering van de Voordeeldinsdag en Ochtendvoordeel kortingsregelingen, daarvoor mag de korting wél extra ingezet worden. 

- De korting is niet online te gebruiken bij het kopen van tickets. Dit kan alleen verrekend worden aan de kassa van Cinema Gouda. Wel kun je telefonisch reserveren voor de film, special & event via 0182-527773 o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. 

- Leden die ‘met introducé’ ingeschreven zijn bij Assurantia, kunnen een introducé meenemen naar de film die ook € 2,50 korting ontvangt op zijn/haar filmticket. Op jouw pas staat aangegeven of je recht hebt op korting voor een introducé of niet. De paarse passen zijn met introducé en de blauwe passen zonder. Dit staat ook weergegeven op de achterkant van de ledenpas.

Ben je Assurantia lid en maak je nog geen gebruik van deze actie? Neem dan contact op via assurantia@goudse.com

Assurantia
1920
sluiten