Verhuur

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor een presentatie, een congres, een besloten filmvoorstelling of een lezing? Wij beschikken over zes sfeervolle zalen met elk een eigen uitstraling.

  • Zeer geschikt voor (visuele) presentaties.
  • Een besloten filmvertoning van een recente film behoort tot de mogelijkheden.
  • Exclusiviteit in het pand mogelijk.
  • (Educatieve) scholierenvertoningen mogelijk.
  • Elke zaal heeft een eigen kleur: kies de kleur die bij uw bedrijf en huisstijl past!

Cinema Gouda telt zes moderne bioscoopzalen met alle benodigde apparatuur en in totaal 824 luxe bioscoopstoelen met veel beenruimte. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor presentaties en bijeenkomsten met visuele content. 

De ligging net buiten het centrum van Gouda en de goede bereikbaarheid maken het een ideale plek voor zakelijke evenementen. Cinema Gouda ligt aan het NS Station Gouda, naast een P+R parkeergarage en op 5 minuten rijafstand van de A12.

Van maandag t/m vrijdag in de ochtenduren tot c.a. 12:00 uur zijn onze zalen exclusief te huur. Buiten deze tijden zijn wij geopend en is het gebruik van onze zalen wat meer beperkt in verband met het normale filmprogramma. Wij zijn uiteraard altijd bereid om te kijken waar de mogelijkheden liggen om ruimte te geven aan uw evenement.

Uw (zakelijk) evenement in Cinema Gouda? Neem contact op via verhuur@cinemagouda.nl om de mogelijkheden te bespreken en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Spot On Gouda

Gouda heeft letterlijk en figuurlijk ruimte voor iedere vraag. Samen met de gemeente bieden diverse locaties voor iedere samenkomst de perfecte oplossing. Dus zoek niet verder, want Gouda is Spot On!

Spot on Gouda is een krachtenbundeling van de volgende locaties: Cinema Gouda, De Goudse Schouwburg, De Chocoladefabriek, De Goudse Waag, De Zalm, Het Oude Stadhuys, Museum Gouda, Relais & Chateau Weeshuis Gouda, Best Western City Plus Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, De Theaterbakkerheij, Gouda Cheese Experience, Kamphuisen Siroopwafelfabriek, LF Gouda, Museumcafé Gouda en de Sint-Janskerk.

Niet alleen vanwege de grote verscheidenheid aan locaties – van klein tot groot, van authentiek tot modern – maar ook vanwege de centrale ligging in het westen van het land en het compacte stadscentrum is Gouda dé plek voor je evenement. Of het nu gaat om de juiste ambiance voor uw eerst volgende netwerkborrel, een groots podium voor hét congres van het jaar, de ideale locatie om die zakelijke deal te sluiten, een duik in de geschiedenis of de moderne tijd opsnuiven, een onvergetelijk teamuitje of letterlijk & figuurlijk ruimte voor uw event met key-note speakers en break-out sessies: Gouda is spot on! 

Spot On Gouda

Zaal 1

De parel van Cinema Gouda. Zaal 1 is onze grootste zaal, een ruim podium en de nieuwste technieken voor het allerbeste geluid: Dolby Atmos. Ideaal voor grote groepen, bijeenkomsten, lezingen en congressen.
 
Specificaties
Aantal stoelen:220 (waarvan 42 VIP stoelen en 14 rocker seats) 
Rolstoelplaatsen: 3
Afmeting podium: 11 x 5 meter
Afmetingen filmdoek: 12,6 x 5,2 meter
Kleur zaal: rood
 
Digitale projector: Barco 4K
3D systeem: RealD XL
Geluid: Dolby 7.1 / Dolby Atmos
Internet: Wifi + bedraad
Spots op podium:7 
Zaal 1

Zaal 2 & 3

Onze kleine zalen hebben een knusse en intieme uitstraling. Perfect voor filmvertoningen en presentaties voor kleinere groepen..

Specificaties (per zaal)
Aantal stoelen: 87
Rolstoelplaatsen: 1
Afmeting podium: geen verhoogd podium
Vloeroppervlak voor rij 1: 9 x 4 meter
Afmetingen filmdoek: 9,6 x 4 meter
Kleur zaal: paars of zwart
 
Digitale projector: Christie 2K
3D systeem: RealD Z-screen (zaal 2) en geen in zaal 3
Geluid: Dolby 7.1 
Internet: Wifi 
Spots op podium: geen
Zaal 2 & 3

Zaal 4, 5 & 6

Op de 2e verdieping hebben we drie middelgrote zalen. Deze zalen zijn zeer geschikt voor presentaties.

Specificaties (per zaal)
Aantal stoelen: 140
Rolstoelplaatsen: 2
Afmeting podium: 8,5 x 3 meter in zaal 4, geen verhoogd podium in zaal 5 & 6
Vloeroppervlak voor rij 1: 9 x 5 meter in zaal 5 & 6.
Afmetingen filmdoek: 9,6 x 4 meter
Kleur zaal: groen, oranje of blauw
 
Digitale projector: Barco 2K
3D systeem: RealD XL (zaal 4 & 5) en geen in zaal 6
Geluid: Dolby 7.1 
Internet: Wifi 
Spots op podium: geen
Zaal 4, 5 & 6
641
sluiten