Onze vacatures

 • Vacature Dutymanager De Goudse Schouwburg

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?

  De Goudse Schouwburg heeft een vacature voor dutymanager uitstaan! Hij/zij wordt operationeel verantwoordelijk voor de gastvrijheid- en kwaliteitsbeleving tijdens voorstellingen en evenementen binnen de schouwburg.

  Bekijk hun website voor meer informatie en solliciteer door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacature@goudseschouwburg.nl

 • Vacature Floormanager

  Cinema Gouda is per direct op zoek naar een gedreven, gemotiveerde en gepassioneerde 

  Floormanager (32 - 36 uur) 

  Werken in één van de meest iconische gebouwen van Gouda, leiding geven aan een enthousiast team én gratis de nieuwste films pakken. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! Want we zijn opzoek naar een Floormanager die de bioscoopwereld op z’n kop wilt zetten met de allerbeste service.

  Samen met een energiek managementteam zal je leiding geven aan de servicemedewerkers en zorgen voor de beste gastvrijheid, kwaliteit en service. Dankzij jou hebben de bezoekers van Cinema Gouda een filmbeleving die niet snel vergeten zal worden!

  Dit ga je doen

  • Je bent onderdeel van het managementteam van Cinema Gouda. Samen met de bedrijfsleider zijn jullie verantwoordelijk voor de bioscoop.
  • Tijdens je dienst ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de bioscoop: je coördineert servicemedewerkers, zorgt voor een optimale productiviteit en creëert een goede doorstroom van bezoekers.
  • Je hebt de leiding tijdens publieke en zakelijke evenementen en zorgt dat deze soepel verlopen. Daarbij hoort een goede voorbereiding waarvoor je ook verantwoordelijk bent.
  • Je coacht en traint servicemedewerkers om optimaal te presteren en zorgt dat ze zich aan de werkmethoden houden.
  • Je bent verantwoordelijk voor de filmbeleving van de bezoekers: bij vragen, suggesties of klachten sta je ze te woord. De kwaliteit en service van Cinema Gouda is aan jou!
    

  Dit ben jij

  • Gastvrijheid stroomt door je aderen en je bent geweldig in eerste indrukken.
  • Je wisselt moeiteloos tussen dagdiensten en avonddiensten: flexibiliteit is jouw tweede naam!
  • Je hebt talent voor organiseren, vooruitdenken, motiveren en controleren.
  • Je houdt gemakkelijk overzicht en hebt oog voor detail.
  • Je bent energiek, denkt in oplossingen en werkt graag met mensen.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als leidinggevende.
  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt een basiskennis Engels.
    

  Dit bieden wij

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een creatieve werkomgeving binnen een enthousiast team.
  • Salariëring passend bij de functie en afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Gratis naar de film en kortingen bij voorstellingen van de Goudse Schouwburg.
    

  Solliciteren

  Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en cv voor 17 januari 2020 naar Cinema Gouda t.a.v. de heer R. Aarents via vacature@cinemagouda.nl
   

  Goed om te weten!

  • Stichting Schouwburgcomplex Gouda vindt het belangrijk een afspiegeling van de Goudse samenleving te zijn. Kenmerken zoals leeftijd en afkomst spelen geen rol bij de selectie. We nodigen daarom iedereen die voldoet aan de eisen uit om te solliciteren.
  • Een referentieonderzoek en screening via social media kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.
  • Acquisitie n.a.v. de vacatures wordt niet op prijs gesteld.
    

  Over Cinema Gouda

  Cinema Gouda valt samen met de Goudse Schouwburg onder Stichting Schouwburgcomplex Gouda. De bioscoop bestaat ondertussen 5 jaar en heeft al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen. De bioscoop en de schouwburg bieden wekelijks een groot aanbod van films, voorstellingen en evenementen aan.

 • Vacature Marketing & Communicatie (stage)

  Stichting Schouwburgcomplex Gouda (De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda) is op zoek naar: 

  STAGIAIR MARKETING / COMMUMICATIE / PR
  18 – 32 uur 
  september 2021 – januari 2022 

  Als stagiair marketing en communicatie werk jij achter de schermen mee om de bezoekers van De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda een ultieme theater- en filmbeleving te geven. Je ondersteunt de afdeling Marketing & Communicatie, die bestaat uit een team van drie personen. Je werkt mee aan alle tekst- en grafische uitingen; je helpt bij het bijhouden van de website en social media; je denkt en werkt mee over publiciteitsacties en voert pr-plannen uit.  

  Let op: Er is geen ruimte voor een afstudeeronderzoek.  

  Wie ben jij?  
  Theater- en filminteresse mag uiteraard niet ontbreken! Daarnaast ben je een aanpakker die verantwoordelijkheid neemt in zijn/haar werkzaamheden. Je kunt snel en efficiënt schakelen tussen verschillende werkzaamheden en behoudt hierin het overzicht. Ook heb je oog voor detail en kunt goed werken met (vaak korte) deadlines.  

  Je studeert op MBO niveau in de richting van marketing en communicatie.. Je woont in Gouda of omgeving en bent in ieder geval bekend met de stad. Je bezit een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt daarbij redactionele vaardigheden. Een basiskennis van Adobe Creative en videobewerking is een pré.  

  Tot slot ben je meerdere dagen per week beschikbaar waarvan in ieder geval iedere dinsdag en kun je ten minste van september tot en met januari.   

  Wat bieden wij?  
  Wij bieden een leuke, leerzame stage met veel zelfstandigheid binnen een dynamische stageplek doordat je zowel voor De Goudse Schouwburg als Cinema Gouda werkzaamheden verricht. Je krijgt een maandelijkse vergoeding, dé kans om kennis te maken met alle aspecten van de theater- en bioscoopwereld en natuurlijk een team gezellige collega’s!  

  Wat nu?  
  Vertel in een motivatiebrief waarom jij bij ons stage wil lopen en noem drie redenen waarom je geschikt bent voor de functie! Voeg ook je CV (met foto) toe. Stuur dit voor 28 augustus naar marketing@cinemagouda.nl o.v.v. stagiair marketing & communicatie.  

   

 • Vacature: Servicemedewerker 2019

  Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omstreken maar liefst zes zalen met optimaal zit- en geluidcomfort, een perfecte ligging naast het NS station Gouda én een ruim en gevarieerd aanbod films, specials & events.  Sinds de opening in 2014 heeft Cinema Gouda al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen en de bioscoop blijft groeien. Wij staan voor gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit.

  Wij zijn per direct op zoek naar meerdere enthousiate 

  SERVICEMEDEWERKERS

  Werken bij dé leukste bioscoop van Gouda en omgeving! Als servicemedewerker werk jij mee aan de ultieme filmbeleving van de bezoekers van Cinema Gouda. Je geeft filmadvies, verkoopt kaartjes aan de kassa, verzorgt een heerlijke bak popcorn en begeleid bezoekers naar de zaal. Dit allemaal in een gezellig team en een mooie bioscoop!

  Hoe ziet een werkdag bij Cinema Gouda eruit? 

  In Cinema Gouda is elke dag anders. Je start met een korte update over de verwachtingen van de dag, de nieuwe ontwikkelingen en wie welke verantwoordelijkheid pakt. Samen met je collega’s maak je alles in orde voor de komst van de bezoekers; je bouwt de bar op, maakt de zalen nog even extra schoon of start de kassa op. De gehele dag door ben je het visitekaartje van Cinema Gouda. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je zorgt ervoor dat zij kunnen genieten van een schone zaal, goed geïnformeerd worden over onze acties en voorstellingen, een lekker drankje met versnapering kunnen kopen en met een glimlach de deur weer uit lopen.

  Wat wij bieden:

  Cinema Gouda biedt een unieke dynamische werkplek in een groeiende organisatie. Je komt te werken in een enthousiast team. Natuurlijk bieden wij ook een salaris (conform AVR bioscoopbedrijf van de Stichting Schouwburg Complex) en mag je in je vrije tijd gratis naar de film!

  Wat wij vragen:

  • Filminteresse mag als medewerker van Cinema Gouda uiteraard niet ontbreken!
  • Je beschikt over minimaal een middelbareschooldiploma.
  • Je bent een aanpakker die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt in de werkzaamheden. Daarin heb je oog voor detail en houdt je het overzicht.
  • Gastvrijheid en service verlenen is jou op het lijf geschreven. Ook ben je in staat om je hoofd koel te houden bij drukte.
  • In vorige banen heb jij al ervaring opgedaan met kassa en/of horeca.
  • Je bent minimaal 2 x doordeweeks en 1 x in het weekend beschikbaar

  Solliciteren?

  Vertel in een motivatiebrief waarom je bij Cinema Gouda wilt werken en noem drie redenen waarom je geschikt bent voor de functie! Voeg ook je CV met foto toe. Stuur het naar vacature@cinemagouda.nl o.v.v. sollicitatie servicemedewerker.

sluiten