Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omstreken met een perfecte ligging naast NS station Gouda en de parkeergarage. In maar liefst zes zalen kun je genieten van de nieuwste films, vele specials & events én optimaal zit- en geluidcomfort. Cinema Gouda staat voor gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit.

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere servicemedewerkers 

Als servicemedewerker sta je klaar voor de bezoekers van Cinema Gouda. Je geeft filmadvies, verzorgt een heerlijk bakje popcorn en begeleid bezoekers naar de zaal. Je bent bereid minimaal 3 diensten per week te werken aan de ultieme filmbeleving van bezoekers.

Wie ben jij?
Filminteresse mag als medewerker van Cinema Gouda uiteraard niet ontbreken! Daarnaast is onze nieuwe collega een aanpakker die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt in zijn/haar werkzaamheden. Je hebt oog voor detail en houdt het overzicht. Gastvrijheid en service verlenen is jou op het lijf geschreven. Ook ben je in staat om je hoofd koel te houden bij drukte. In vorige banen heb jij al ervaring opgedaan met kassa en/of horeca.

Je bent flexibel beschikbaar en bereid om zowel overdag als ’s avonds, doordeweeks en in het weekend te werken. 

Hoe ziet een werkdag bij Cinema Gouda eruit?
In Cinema Gouda is elke dag anders. De dag start met korte update over onze verwachtingen van de dag en de nieuwe ontwikkelingen. Je bespreekt met je collega’s waar de focus van de dag ligt en wie welke verantwoordelijkheid pakt. Samen met het team maak je alles in orde voor de komst van de bezoekers.

De gehele dag door ben je het visitekaartje van Cinema Gouda. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je zorgt ervoor dat zij kunnen genieten van een schone zaal, goed geïnformeerd worden over onze acties en voorstellingen, een lekker drankje met popcorn / chips kopen en met een glimlach de deur uit lopen.

Wat bieden wij?
Cinema Gouda biedt een unieke dynamische werkplek in een groeiende organisatie. Je komt te werken in een enthousiast team. Natuurlijk bieden wij ook een salaris (conform AVR bioscoopbedrijf van de Stichting Schouwburg Complex) en mag je in je vrije tijd gratis naar de film!

Wat nu?
Vertel in een motivatiebrief waarom je bij Cinema Gouda wilt werken en noem drie redenen waarom je geschikt bent voor de functie! Voeg ook je CV (met foto) toe. Stuur dit uiterlijk vrijdag 12 juli 2018 naar vacature@cinemagouda.nl o.v.v. sollicitatie service medewerker. 

 

 

 

Info