Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omstreken maar liefst zes zalen met optimaal zit- en geluidcomfort, een perfecte ligging naast het NS station Gouda én een ruim en gevarieerd aanbod films, specials & events. Sinds de opening in 2014 heeft Cinema Gouda al bijna een miljoen bezoekers ontvangen. Wij staan voor gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit.

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven en ervaren:

ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
M/V - 16 uur


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Allround Administratief Medewerker. Als Allround Administratief Medewerker ben je de spin in het web voor de backoffice van Cinema Gouda. Je bent een echte allrounder. Je zorgt voor een nette financiële administratie. Jij zorgt voor de administratieve verwerking en het maken van de wekelijkse cijfers. Tevens steek je waar nodig de handen uit de mouwen om te ondersteunen in andere back- en frontoffice werkzaamheden.

Functie-inhoud:

·         Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden

·         Het opstellen van rapportages, waaronder de weekstaat.

·         Het opstellen van offertes

·         Het analyseren van de financiële administratie.

·         Je bent back-up voor het inroosteren van medewerkers en het bestellen van F&B.

Functie-eisen:

·         Je bent in het bezit van een PDB-diploma.

·         Kennis van en ervaring met werken in Microsoft Office, met name Excel.

·         Kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan.

Daarnaast ben je communicatief erg vaardig en zeer punctueel. Je kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen, ook onder druk kun je gestructureerd en accuraat werken. Je bent prettig en open in de omgang naar zowel collega’s als bezoekers.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie in een jonge en collegiale werkomgeving. Het betreft een functie van 16 uur, in te delen in onderling overleg met een marktconform salaris.

Interesse?
Je kunt je sollicitatie, vergezeld van je cv met pasfoto en motivatie, vóór 22 juli a.s. richten aan Cinema Gouda, t.a.v. de heer R. Aarents per mail via vacature@cinemagouda.nl.