Bioscoopbonnen

Cinema Gouda accepteert de volgende cadeaukaarten:

- De Nationale Bioscoopbon

- Het Bioscoopcadeau

- De MaDiWoDo bioscoopbon

- De VVV cadeaukaart

Alleen De Nationale Bioscoopbon kan online verzilverd worden. Je kunt dan de betaalmethode 'Nationale Bioscoopbon' kiezen bij het kopen van je tickets.

Overige cadeaukaarten kun je verzilveren aan de kassa. Wil je zeker zijn van een goede plek? Reserveer dan via 0182-527773 en vermeld welke cadeaukaart je hebt.

Bioscoopbonnen

Domino’s Pizza Gouda openingsactie FILM & PIZZA

Domino’s Pizza Gouda is op 8 januari geopend naast Cinema Gouda en speciaal daarvoor is er een openingsactie: film & pizza voor € 10,-. Deze deal kun je kopen aan de kassa van Cinema Gouda op de Burgemeester Jamessingel 25. Je krijgt dan een filmvoucher en een pizzavoucher die je direct of op een later moment in kunt leveren bij Cinema Gouda of Domino’s Pizza Gouda.

Zie hieronder de voorwaarden die gelden bij deze actie:

- Beide vouchers zijn in te leveren t/m 31 januari 2019

- De pizzavoucher is geldig voor een willekeurige medium pizza, bij afhalen of eten bij Domino’s Pizza Gouda. De pizza mag niet gegeten worden in Cinema Gouda.

- De filmvoucher is geldig bij reguliere films, exclusief toeslagen en niet geldig bij specials & events.

- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.

- De vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Domino’s Pizza Gouda openingsactie FILM & PIZZA

Pomms' Gouda Film & Friet deal

Bij Pomms' Gouda is t/m 1 februari 2019 een film & frietdeal te krijgen: friet met mayo / ketchup en een filmticket voor € 9,50. 

- Alleen geldig bij reguliere films. Niet geldig bij specials & events

- De filmtickets kunnen 1/2 jaar na uitgifte ingeleverd worden.

- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.

- Dit arrangement is alleen verkrijgbaar bij Pomms' Gouda.

Pomms' Gouda Film & Friet deal

Beren bios arrangement

Bij een bezoek aan restaurant De Beren Gouda kun je gebruik maken van het beren bios arrangement: een 3-gangen keuzemenu én een bioscoopkaartje voor de totaalprijs van € 29,50.

- Heb je een bioscoopvoucher van de Beren ontvangen? Reserveer dan via 0182-527773.

- Je kunt deze bioscoopvoucher niet online verzilveren

- Je bent niet verplicht om de voucher op dezelfde dag te gebruiken, de vouchers zijn een jaar geldig. 

- De voucher is exclusief eventuele 3D of Dolby Atmos toeslag en niet geldig voor specials & events.

Beren bios arrangement

Assurantia

Leden van de personeelsvereniging Assurantia kunnen met korting naar de film bij Cinema Gouda. 

Hoe werkt het?

- Als je lid bent van Assurantia en je was aanwezig op de personeelsbijeenkomst in Cinema Gouda op 15 november 2018 heb je een Cinema Gouda ledenpaslaten maken. Deze pas bevat een foto en uniek pasnummer en is strikt persoonlijk.

- Met deze ledenpas ontvang je € 2,50 korting op een filmticket. 

- Wil je gebruik maken van deze actie? Maak dan een reservering door te bellen naar de kassa van Cinema Gouda o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. Spontaan langskomen en direct naar de film gaan kan natuurlijk ook. 

- Neem altijd je ledenpas mee, ook al heb je van tevoren gereserveerd. Zonder ledenpas kunnen wij je geen korting geven. 

Voorwaarden

- De korting is geldig voor alle films, inclusief specials & events. Specials & events zijn o.a. Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios etc. Kijk onder het kopje specials & events voor het gehele aanbod.

- Je kunt geen gebruik maken van korting op korting. De pas is dus niet te gebruiken in combinatie met de CJP, het familieticket, andere actie- en of kortingsvouchers etc. Met uitzondering van de Voordeeldinsdag en Ochtendvoordeel kortingsregelingen, daarvoor mag de korting wél extra ingezet worden. 

- De korting is niet online te gebruiken bij het kopen van tickets. Dit kan alleen verrekend worden aan de kassa van Cinema Gouda. Wel kun je telefonisch reserveren voor de film, special & event via 0182-527773 o.v.v. de Assurantia kortingsregeling. 

- Leden die ‘met introducé’ ingeschreven zijn bij Assurantia, kunnen een introducé meenemen naar de film die ook € 2,50 korting ontvangt op zijn/haar filmticket. Op jouw pas staat aangegeven of je recht hebt op korting voor een introducé of niet. De paarse passen zijn met introducé en de blauwe passen zonder. Dit staat ook weergegeven op de achterkant van de ledenpas.

- De korting is geldig van 15 november 2018 t/m 31 december 2019.

Ben je Assurantia lid en maak je nog geen gebruik van deze actie? Neem dan contact op via assurantia@goudse.com

Assurantia
sluiten