Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Over Cinema Gouda

Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omstreken voor iedereen die van films houdt in het prachtige opvallende witte gebouw met de ronde ramen.

Cinema Gouda heeft 6 zalen met in totaal 786 luxe stoelen en 38 superdeluxe VIP stoelen (in zaal 1).

Cinema Gouda biedt een ruim en gevarieerd aanbod films, heeft ruime openingstijden én biedt optimaal zit- en geluidcomfort. Naast de allernieuwste films, hebben we ook diverse specials zoals live opera & ballet, live streaming van concerten, een voordelige 50+ bios, Ladies Nights, Mannenavonden, Ontbijtbios en nog veel meer! 

De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to wall scherm, digitaal beeld en een Dolby 7.1 geluidssysteem. Bovendien bezit zaal 1 de nieuwste innovatie voor bioscoopgeluid: Dolby ATMOS en 4K projectie.
Dolby ATMOS heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven! 4K projectie levert een 4x scherper beeld dan in een standaard bioscoopzaal.

Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook belangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten. De films worden niet onderbroken door een pauze.

Tot slot zijn onze zalen ook beschikbaar voor verhuur en kunt u als bedrijf adverteren voorafgaand aan een film. De mogelijkheden zijn groot. Mail voor nadere informatie en tarieven naar info@cinemagouda.nl of kijk onder het kopje Zakelijk.


Adresgegevens

Bezoekadres

Cinema Gouda
Burgemeester Jamessingel 25
2803 WV Gouda

tel. 0182-527773
info@cinemagouda.nl

Postadres

Postbus 787
2800 AT Gouda

BTW NR: NL0029.14.475.B.02
KvK 41172046

Info