Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Ladies Night Kersteditie: Mary Poppins Returns
LADIES NIGHT

Ladies Night Kersteditie: Mary Poppins Returns
Still Ladies Night Kersteditie: Mary Poppins ReturnsStill Ladies Night Kersteditie: Mary Poppins Returns
Speelduur:
130 minuten

Genre:
Musical

Cast:
Emily Blunt Lin-Manuel Miranda Ben Whishaw Emily Mortimer Nathanael Saleh Joel Dawson Pixie Davies Julie Walters Colin Firth Meryl Streep

Regie:
Rob Marshall

> Klik op een tijdstip om e-tickets te bestellen <

Woensdag
19 dec.


Verwacht vanaf 19 december 2018

De feel-good film Mary Poppins Returns is als eerste te zien tijdens deze Ladies Night. Niet zomaar een Ladies Night, maar de Kersteditie! De hele bioscoop is in Kerstsfeer, je kunt in je (foute) kersttrui komen en met de Kerstman op de foto. Natuurlijk word je ook ontvangen met een lekker drankje, zijn er leuke stands om bij te shoppen en ontvang je na afloop een hapje & goodiebag.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical. Mary Poppins Returns draait vanaf 19 december in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie.
Info