Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Marathon: Fantastic Beasts 3D
3D

Marathon: Fantastic Beasts 3D
Still Marathon: Fantastic Beasts 3DStill Marathon: Fantastic Beasts 3D
Speelduur:
320 minuten

Genre:
Avontuur

Cast:
Eddie Redmayne
Katherine Waterston
Alison Sudol
Ezra Miller
Zoë Kravitz
Dan Fogler
Claudia Kim
Jude Law
Johnny Depp
Callum Turner

Regie:
David Yates, J.K. Rowling

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Geniet van Fantastic Beasts and Where To Find Them voordat je je na de pauze stort op het nieuwe deel Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald! Beide in 3D. Speciaal voor deze marathon kun je in de pauze een frietje of broodje kroket aan de bar bestellen

Programma zaterdag
19.30: Fantastic Beasts and Where To Find Them
21.55: pauze
22.30: Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald

Programma zondag
14.00: Fantastic Beasts and Where To Find Them
16.25: pauze
17.00: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Tickets € 15,50

Fantastic Beasts and Where To Find Them
1926. Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Newt heeft net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren afgerond. Tijdens een tussenstop in New York loopt alles uit de hand wanneer een paar fabeldieren uit zijn magische koffer weten te ontsnappen, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.
Info