Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Ladies Night: All You Need Is Love
LADIES NIGHT

Ladies Night: All You Need Is Love
Still Ladies Night: All You Need Is LoveStill Ladies Night: All You Need Is Love
Speelduur:
113 minuten

Genre:
Romantiek, Komedie

Cast:
Fedja van HuĂȘt Bracha van Doesburgh Waldemar Torenstra Anniek Pheifer Rop Verheijen Peter Paul Muller Annet Malherbe Trudy Labij Ilias Addab Yannick Jozefzoon Frank Lammers Diederik Ebbinge

Regie:
Will Koopman, Paula van der Oest

Officiële website:
https://www.allyouneedislovedefilm.nl

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!De film van het bekende TV-programma All You Need Is Love met een sĂșpersterke cast is als eerste te zien tijdens de Ladies Night op woensdag 28 november! Een gezellige avond uit voor alleen dames. Word ontvangen met een glas bubbels, shop bij stands en maak kans op prijzen! Na afloop van de film zijn er hapjes en krijg je een goodiebag mee naar huis.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?
Info