Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Imagine
MUZIEK DOCUMENTAIRE

ImagineSpeelduur:
90 minuten

Genre:
Muziek

Cast:
John Lennon
Yoko Ono

Regie:
John & Yoko

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Met en door John Lennon & Yoko Ono. Een must see voor alle Beatles fans en in het bijzonder die van John Lennon! De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000, waaronder nummer 1 in 2015.

John en Yoko’s Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptiomaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal.

De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS, zodat je het gevoel krijgt dat je bij hen in de studio bent.

Let op: deze film heeft geen Nederlandse ondertiteling.
Info