Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Ladies Night: Doris
LADIES NIGHT

Ladies Night: Doris
Still Ladies Night: DorisStill Ladies Night: Doris
Speelduur:
89 minuten

Genre:
Komedie, Drama

Cast:
Tjitske Reidinga
Guy Clemens
Tarik Moree
Monique van de Ven
Gijs Scholten van Aschat
Roos Ouwehand
Bracha van Doesburgh
Hendrikje Nieuwerf

Regie:
Albert Jan van Rees

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Tjitske Reidinga speelt de hoofdrol in de hilarische film Doris, welke als eerste is te zien tijdens de Ladies Night op woensdag 19 september! Een gezellige avond uit voor alleen dames. Word ontvangen met een glas bubbels, shop bij stands en maak kans op prijzen! Na afloop van de film zijn er hapjes en krijg je een goodiebag mee naar huis.

Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen? En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding?

Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is, maar die ondanks alle tegenslag groots en meeslepend blijft dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die -net als in romantische Britse kostuumdrama’s- voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.
Info