Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Janneman Robinson & Poeh

Janneman Robinson & Poeh
Still Janneman Robinson & PoehStill Janneman Robinson & Poeh
Speelduur:
104 minuten

Genre:
Live action, Avontuur

Cast:
Ewan McGregor Bronte Carmichael Chris O’Dowd Hayley Atwell Brad Garrett Mark Gatiss Jim Cummings Nick Mohammed Toby Jones Peter Capaldi Sophie Okonedo

Regie:
Marc Forster

> Klik op een tijdstip om e-tickets te bestellen <

Woensdag
22 aug.
Donderdag
23 aug.
Vrijdag
24 aug.
Zaterdag
25 aug.
Zondag
26 aug.
Maandag
27 aug.
Dinsdag
28 aug.
Woensdag
29 aug.


Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Let op: dit is de Nederlandse versie. Klik hier voor de Engelse (OV) versie.
Info