Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Live Concert Stream: Cliff Richard
CONCERT STREAM

Live Concert Stream: Cliff RichardSpeelduur:
150 minuten

Genre:
Muziek

Cast:
Cliff Richard

Officiële website:
cliffincinemas.com/

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!De ultieme popster van Groot-Brittannië, Cliff Richard, viert 60 jaar in de muziekindustrie en nodigt je uit voor zijn spectaculaire concert 60th Anniversary tour: LIVE vanuit Manchester.

Let op: de zondagvertoning was eerst om 14.00 uur maar deze is verzet naar 16.00 uur

Cliff Richard, de man met verschillende nummer één hits op zijn naam en daarmee een van Engelands grootste artiesten ooit, zit dit jaar al 60 jaar in het vak. Ter ere hiervan geeft hij een reeks concerten in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland hoeven we gelukkig niets te missen, want op vrijdag 12 oktober om 21:00 uur komt het 60-jarig jubileumconcerten van Cliff Richard LIVE vanuit Manchester via een directe verbinding naar Cinema Gouda.

Met een repertoire van zes decennia en tijdloze hits als Devil Woman, Congratulations or We Don’t Talk Anymore, wordt dit Cliffs meest boeiende tour tot nu toe. Zijn immense energie en passie op het podium zal u overdonderen en laten swingen in de gangpaden, waarmee dit het meest fantastische feest van het jaar op het grote witte doek moet worden.

Doordat deze tour enkel het Verenigd Koninkrijk rondgaat, is de vertoning in de bioscoop dé manier voor fans om erbij te zijn. Natuurlijk vanuit een zeer comfortabele bioscoopstoel en met haarscherp beeld en Dolby 5.1 geluid zult u alles als beste kunnen zien en horen.

Zondag 14 oktober om 16.00 is er een ENCORE van de gehele show. Deze is niet live.
Info