Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman
Still BlacKkKlansmanStill BlacKkKlansman
Waardering: 3,9 van 5. Gebaseerd op 30.340 stem(men) van IMDb.


Speelduur:
135 minuten

Genre:
Actie, Drama

Cast:
Adam Driver
John David Washington
Laura Harrier
Topher Grace

Regie:
Spike Lee

IMDb >

> Klik op een tijdstip om e-tickets te bestellen <

Zondag
23 sep.
Maandag
24 sep.
Dinsdag
25 sep.
Woensdag
26 sep.


Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen.

Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende Get Out.

BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.
Info