Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Muse: Drones World Tour (4K)
CONCERTFILM

Muse: Drones World Tour (4K)Speelduur:
100 minuten

Genre:
Muziek

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band neemt je mee in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.

Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour zijn onder andere “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” en “Knights of Cydonia”.

De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band.

De New York Times beschreef de Muse live ervaring als “Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere”. Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek!

Voorstelling met perfect geluid en in 4K beeldkwaliteit!

Let op: Muse: Drones World Tour bevat meerdere fragmenten met flitsend licht die invloed zouden kunnen hebben op consumenten met lichtgevoelige epilepsie of andere gevoeligheden mbt licht.

Info