Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Pluk van de Petteflet
ANNIE MG SCHMIDT

Pluk van de Petteflet
Still Pluk van de PettefletStill Pluk van de Petteflet
Speelduur:
90 minuten

Genre:
Familiefilm

Cast:
Fantasy Factory Janieck van de Polder Suzanne Zuiderwijk Hanneke Riemer Arjan Ederveen (Meneer Pen Kluizelaar) Erik van Muiswinkel Paul Hoes Erica Terpstra Stefan de Walle Chris Bolczek Jack Wouterse Siebe Schonerveld Tobias Schonerveld Karin Bloemen Dolf

Regie:
Ben Sombogaart, Pieter van Rijn

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Als hij zijn tentje wil opzetten in de Torteltuin ontmoet hij Dollie de duif die hem attendeert op het leegstaande torenka­mer­tje boven op de Petteflet. Pluk vraagt zich af of hij daar wel mag wonen, maar Dollie weet het zeker. De kamer staat toch leeg.

In de Petteflet ontmoet Pluk allerlei nieuwe vrienden, zoals Aagje, de Stampertjes en meneer Pen, maar ook de dieren Zaza, Eekhoorn Duizeltje, Dollie & Schuw Konijn. Als hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om zijn vriendjes en de Torteltuin te redden. Maar of het hem lukt...?
Info