Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

50+ bios: Ja Zuster, Nee Zuster
50+ BIOS

50+ bios: Ja Zuster, Nee Zuster
Still 50+ bios: Ja Zuster, Nee ZusterStill 50+ bios: Ja Zuster, Nee Zuster
Speelduur:
104 minuten

Genre:
Komedie, Musical

Cast:
Loes Luca
Paul R. Kooij
Tjitske Reidinga
Waldemar Torenstra
Paul de Leeuw
Edo Brunner
Lennart Vader
Pierre van Dijl
Beppe Costa
Olga Zuiderhoek
Trudie Lite
Raymond de Kuiper

Regie:
Pieter Kramer

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Het is een gezellige bedrijvigheid in rusthuis Klivia. De Ingenieur is druk bezig met uitvinden. Jet is lekkere hapjes aan het klaarmaken en zuster Klivia zelf kibbelt met huurbaas Buurman Boordevol door de telefoon over overlast. Een ontploffing in de kelder van het rusthuis maakt een drastisch einde aan dit gesprek: de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia is in volle hevigheid losgebarsten. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.

Met de zoveelste mislukte uitvinding van de Ingenieur die wederom tot een ontploffing heeft geleid heeft Buurman Boordevol een extra reden om de bewoners uit het huis te zetten. Zuster Klivia weet het tij echter te keren. Als de rust enigszins lijkt te zijn teruggekeerd, is het de opa van Gerrit die voor nieuwe verwikkelingen zorgt. De chaos is compleet als er bij Buurman Boordevol blijkt te zijn ingebroken. Maar zuster Klivia zou zuster Klivia niet zijn als zij ook dit probleem weet op te lossen.

Echter, Buurman Boordevol schuwt nu geen middel meer om zuster Klivia en haar patiënten het huis uit te werken. Maar samen met haar patiënten trekt ook zuster Klivia alle registers open en is zij de buurman uiteindelijk toch te slim af.
Info