Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Rampage: Big Meets Bigger 3D
3D
€ 5,- DEAL

Rampage: Big Meets Bigger 3D
Still Rampage: Big Meets Bigger 3DStill Rampage: Big Meets Bigger 3D
Waardering: 3,1 van 5. Gebaseerd op 95.240 stem(men) van IMDb.


Speelduur:
108 minuten

Genre:
Actie, Avontuur

Cast:
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Malin Akerman
Jake Lacy
Joe Manganiello
Jeffrey Dean Morgan
P.J. Byrne

Regie:
Brad Peyton

IMDb >

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Let op: deze film is in 3D dus de prijs is € 5,00 + € 1,50 3D toeslag.

Megaster Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meets Bigger van regisseur Brad Peyton.

De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (Moonlight), Malin Akerman (tv-serie Billions), Jake Lacy (tv-serie Girls), Joe Manganiello (tv-serie True Blood), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie The Walking Dead), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street), Marley Shelton (Solace), Breanne Hill (San Andreas), Jack Quaid (The Hunger Games: Catching Fire) en Matt Gerald (tv-serie Daredevil). Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige videogame.
Info