Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Maze Runner: The Death Cure 2D

Maze Runner: The Death Cure 2D
Still Maze Runner: The Death Cure 2DStill Maze Runner: The Death Cure 2D
Waardering: 3,2 van 5. Gebaseerd op 77.201 stem(men) van IMDb.


Speelduur:
142 minuten

Genre:
Actie, Avontuur

Cast:
Dylan O’Brien
Kaya Scodelario
Thomas Brodie-Sangster
Giancarlo Esposito
Aidan Gillen
Ki Hong Lee
Barry Pepper
Will Poulter
Patricia Clarkson

Regie:
Wes Ball

IMDb >

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Let op: kijkwijzer 16 jaar! Onder 16 jaar geen toegang, ook niet onder begeleiding.

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.
De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast van bestaat onder andere uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner, in Nederland uitgebracht als De Labyrintrenner 3: De Doodskuur.
Info