Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Thor Marathon
3D
MARATHON

Thor Marathon
Still Thor MarathonStill Thor Marathon
Speelduur:
270 minuten

Genre:
Actie, Avontuur

Cast:
Tom Hiddleston
Benedict Cumberbatch
Idris Elba
Chris Hemsworth
Jeff Goldblum
Karl Urban
Mark Ruffalo
Anthony Hopkins
Cate Blanchett
Tessa Thompson

Regie:
Taika Waititi

Voor deze film is (nog) geen filmagenda beschikbaar!Fris je geheugen op met Thor: The Dark World en zie aansluitend de nieuwe spectaculaire actiefilm Thor: Ragnarok, beide in 3D! Op zondag is er een speciale Cosplay editie! Naast dat er professionele Cosplayers van 'The Art of Disguise Productions' aanwezig zullen zijn, staat het vrij voor iedereen om in je beste Thor-gerelateerde kostuum te komen! (Dit hoeft uiteraard niet!)

PROGRAMMA

Zaterdag 28 oktober:
19:30: Thor: The Dark World 3D
21:30: Pauze
22.00: Thor: Ragnarok 3D
De voorstelling is rond 00:20 uur afgelopen.

Zondag 29 oktober: Cosplay editie
13:30: Thor: The Dark World 3D
15:30: Pauze
16.00: Thor: Ragnarok 3D
De voorstelling is rond 18:20 uur afgelopen.


Toegangsprijs € 15,00 (excl. 3D bril)

Thor: The Dark World
Na de gebeurtenissen in The Avengers strijdt Thor om de orde te herstellen in de kosmos. Maar een oud ras van Duistere Elven onder leiding van de wraaklustige Malekith wil het universum in duisternis onderdompelen. Wanneer zelfs Odin en Asgard niet opgewassen zijn tegen deze vijand, zal Thor zijn meest gevaarlijke en persoonlijke strijd moeten aangaan, die hem opnieuw zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen tot de ultieme opoffering voor de redding van onze wereld.

Thor: Ragnarok
In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.
Info