Coronamaatregelen

Wij zetten alles op alles om het bioscoopbezoek zo veilig mogelijk te laten zijn. Al onze maatregelen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging de NVBF. Houd de basisregels in acht: blijf thuis bij klachten en was regelmatig je handen. 

Cinema Gouda verwelkomt je op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot 17.00 uur 's middags! Heb je tickets gekocht voor de tijden of dagen dat we sluiten? Dan ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht over de afhandeling. Je hoeft niet zelf contact op te nemen.

 

NIEUWE MAATREGELEN PER 28 NOVEMBER 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 kondigden Mark Rutte en Hugo de Jonge nieuwe maatregelen aan. Een van de maatregelen is dat er vanaf zondag 28 november geen activiteiten meer mogen plaatsvinden na 17.00 uur. Voor Cinema Gouda betekent dit dat wij momenteel alleen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open zijn tot 17.00 uur. Dit geldt in ieder geval tot 19 december 2021.

Heb jij tickets voor een film die plaatsvindt tussen 29 november en 19 december na 17.00 uur of op een dag dat we niet open zijn?
Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met je op. Het is niet nodig om zelf contact met ons te zoeken, tenzij je tickets aan de kassa hebt gekocht en je gegevens niet bij ons bekend zijn. Stuur dan een mail naar info@cinemagouda.nl 

Daarnaast gelden ook de volgende nieuwe maatregelen: in het gehele gebouw wordt er 1,5 meter afstand gehouden, ook in de zaal, voor iedereen die 18 jaar en ouder is. Mondkapjes zijn verplicht als je loopt, deze mogen af wanneer je op je plek zit. De bar en foyers zijn wel geopend voor eten en drinken.

Vanaf heden is toegang tot bioscopen alleen mogelijk met een geldig vaccinatie-, herstel- of testbewijs. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Hiervoor heb je de CoronaCheck-app nodig op je mobiele telefoon. Voor bezoekers vanaf 14 jaar is het daarnaast ook verplicht om een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Zonder geldige QR-code in de CoronaCheck-app met daarbij een geldig legitimatiebewijs is toegang tot de bioscoop niet mogelijk. We kunnen dan binnen de 1,5 meter loslaten en je kunt weer je eigen plaats kiezen in de zaal. 

Ben je volledig gevaccineerd?
Download de CoronaCheck-app op je smartphone en voer de stappen in de app uit. Het toegangsbewijs wordt dan automatisch aangemaakt in de vorm van een QR-code. Je bent alleen volledig gevaccineerd als je laatste vaccinatie minimaal 2 weken geleden heeft plaatsgevonden.

Ben je niet of half gevaccineerd?
Dan kun je alleen het coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app downloaden met een geldig herstelbewijs of een negatieve coronatestuitslag. Maak voor een test een afspraak bij een van de aangesloten testlocaties via testenvoortoegang.org. Zorg ervoor dat deze test minder dan 24 uur voor je bezoek afgenomen wordt, anders is het niet geldig.

Heb je geen smartphone?
Ook als je geen smartphone hebt, is het nodig om een coronatoegangsbewijs aan te maken. Het gele boekje of een vaccinatiebewijs is niet geldig. Op CoronaCheck.nl staat uitgelegd hoe je aan de papieren versie van een coronatoegangsbewijs kunt komen.

Controle & legitimatie
Bij binnenkomst wordt de QR-code van je coronatoegangsbewijs gescand door onze medewerkers. Vergeet bij het bezoek je legitimatiebewijs niet. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je ID met de gegevens op het coronatoegangsbewijs. 

Houd rekening met langere wachtrijen bij de ingang van de bioscoop door deze extra controles. Wij raden je aan om minimaal 20 minuten voor aanvang van de film aanwezig te zijn. 

 

EEN VEILIG BEZOEK

  • Er wordt 100% verse buitenlucht gebruikt voor de klimaatbeheersing. Afhankelijk van de buitentemperatuur wordt deze lucht dan verwarmd of gekoeld, maar zo is er een continuïteit van 100% verse buitenlucht aanwezig in het pand. Lees hier meer

  • Wij nemen geen contant geld meer aan, cinema gouda is volledig PIN ONLY vanaf heden.

  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals kuchschermen, extra desinfectiemogelijkheden en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals trapleuningen, toiletten en armleuningen.  

  • Het gebruik van het Corona toegangsbewijs is in lijn met de geldende wet- en regelgeving en niet in strijd met de AVG. Alle informatie is te vinden op www.rijksoverheid.nl 

sluiten