Corona maatregelen

Coronamaatregelen

Wij zetten alles op alles om het bioscoopbezoek zo veilig mogelijk te laten zijn. Al onze maatregelen voldoen aan de 1,5 meter samenleving en de richtlijnen van de RIVM en de NVBF. 

VOORWAARDEN

  • Je kunt alleen online tickets boeken en deze worden vooraf gecontroleerd. Lukt dit niet of heb je hulp nodig dan staan onze medewerkers je graag te woord via 0182-527773. Ben je een rolstoelgebruiker? Reserveer dan altijd telefonisch je plaats.

  • Er is geen beperking meer op groepsgrootte in reserveringen. Als volwassenen moet je, wanneer je niet uit hetzelfde huishouden komt, onderling 1,5 meter afstand bewaren. Ook in de zaal. Huishoudens mogen wel naast elkaar plaatsnemen. 

  • Je kunt vooraf geen stoel kiezen. Een medewerker wijst je een stoel toe in de zaal en geeft instructies voor het verlaten van de zaal na afloop van de film.

  • De bar is weer open, zoals gewoonlijk tot een kwartier na de start van de laatste film. Het is dus ook niet meer toegestaan om eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Bij de bar kun je alleen pinnen. 

  • Je hoeft GEEN sneltest te doen voorafgaand aan je bezoek. Wel stellen we enkele gezondheidsvragen en persoonsgegevens zodra je online een ticket boekt. Ook in de bioscoop zullen de gezondheids vragen nogmaals gesteld worden.  

EEN VEILIG BEZOEK

  • Er wordt 100% verse buitenlucht gebruikt voor de klimaatbeheersing. Afhankelijk van de buitentemperatuur wordt deze lucht dan verwarmd of gekoeld, maar zo is er een continuïteit van 100% verse buitenlucht aanwezig in het pand. Lees hier meer

  • Wij nemen geen contant geld meer aan, cinema gouda is volledig PIN ONLY vanaf heden.

  • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals kuchschermen, extra desinfectiemogelijkheden en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals trapleuningen, toiletten en armleuningen.  

  • De algemene maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden, thuisblijven bij klachten en je handen wassen blijven van kracht.

 

VANAF 25 SEPTEMBER 2021

In de persconferentie van 14 september is aangekondigd dat bioscopen t/m oktober moeten werken met het coronatoegangsbewijs. Hiervoor heb je de CoronaCheck-app nodig op je mobiele telefoon.

Ben je volledig gevaccineerd?
Download de CoronaCheck-app op je smartphone en voer de stappen in de app uit. Het toegangsbewijs wordt dan automatisch aangemaakt in de vorm van een QR-code. Je bent alleen volledig gevaccineerd als je laatste vaccinatie minimaal 2 weken geleden heeft plaatsgevonden.

Ben je niet of half gevaccineerd?
Dan kun je alleen het coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app downloaden met een negatieve coronatestuitslag. Maak hiervoor een afspraak bij een van de aangesloten testlocaties via testenvoortoegang.org. Zorg ervoor dat deze test minder dan 24 uur voor je bezoek afgenomen wordt, anders is het niet geldig.

Heb je geen smartphone?
Ook als je geen smartphone hebt, is het nodig om een coronatoegangsbewijs aan te maken. Het gele boekje of een vaccinatiebewijs is niet geldig. Op CoronaCheck.nl staat uitgelegd hoe je aan de papieren versie van een coronatoegangsbewijs kunt komen.

Controle & legitimatie
Bij binnenkomst wordt de QR-code van je coronatoegangsbewijs gescand door onze medewerkers. Vergeet bij het bezoek je legitimatiebewijs niet. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je ID met de gegevens op het coronatoegangsbewijs.

Houd rekening met langere wachtrijen bij de ingang van de bioscoop door deze extra controles. Wij raden je aan om minimaal 20 minuten voor aanvang van de film aanwezig te zijn.

sluiten