Ladies Night: Verliefd op Bali

Over de film

Een heerlijke avond uit met je vriendinnen, moeder, zus of zelfs de buurvrouw. Tickets zijn inclusief een welkomstdrankje, hapjes en goodiebag! 

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Regisseur

Johan Nijenhuis

Acteurs

Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nadja Hüpscher, Wieteke van Dort, Tara Hetharia, Soy Kroon, Mignus Dagelet, Juultje Tieleman

Genre

Romantiek

Duur

120 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 16,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten