Ladies Night: De Tatta's

Ladies Night: De Tatta's

Over de film

Geniet samen met je vriendinnen van een heerlijke avond uit en word ontvangen met een welkomstdrankje, ga langs bij leuke stands, doe mee aan de loterij en geniet na afloop van hapjes en neem een toffe goodiebag mee naar huis.

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.
Regisseur

Jamel Aattache

Acteurs

Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Sterre Koning, Oussama Ahammoud, Vonneke Bonneke, Marouane Meftah, Fatma Genç

Genre

Komedie

Duur

87 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 15,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten