Ladies Night: The Singing Club
2D

Ladies Night: The Singing Club

Over de film

Ladies Night in Cinema Gouda met dé feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Vanwege de corona-maatregelen zijn er deze avond geen standhouders en kunnen wij geen welkomstdrankje en hapjes serveren. Je krijgt wel een extra goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Regisseur

Peter Cattaneo

Acteurs

Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan

Genre

Komedie, Drama

Duur

110 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 13,50
  • Ladies Night VIP seat. € 16,50
  • Rocker seat. € 15,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten