The Royal Opera: Le nozze di Figaro

The Royal Opera: Le nozze di Figaro

Over de film
Regisseur David McVicar brengt de revolutionaire elementen naar buiten in deze schitterende opera buffa van Mozart, vol intriges, misverstanden en vergeving.

De bedienden Figaro en Susanna zijn dolgelukkig op hun huwelijksdag, maar er zit een addertje onder het gras: hun werkgever, graaf Almaviva, heeft oneerbare bedoelingen met de aanstaande bruid. Er zitten bijna meer onverwachte wendingen in de opera buffa van Mozart dan bij te houden is, waardoor hij blijft boeien. De muziek is al reden genoeg om te komen, maar de verkleedpartijen zijn ronduit hilarisch. Dit verhaal met al zijn absurde ontwikkelingen die alles op zijn kop zetten, speelt zich af binnen één dag in huize Almaviva. Dirigent van The Royal Opera Antonio Pappano begeleidt een waarlijk internationale cast in de tijdloze productie van David McVicar.

De lengte van het programma is ongeveer 4 uur inclusief 2 pauzes van 20 minuten

Regisseur

David McVicar

Acteurs

Riccardo Fassi, Giulia Semenzato, Federica Lombard, Germán E. Alcántara, Gregory Bonfatti, Gianluca Buratto, Monica Bacelli, Alexandra Lowe, Hanna Hipp, Jeremy White, Alasdair Elliott

Genre

Opera

Duur

240 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D Encore
  • Rocker seat. € 20,00
  • Opera/Ballet ENCORE. € 18,50
  • Opera/Ballet VIP seat. € 21,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten