50+ bios: Les plus belles années d'une vie
2D

50+ bios: Les plus belles années d'une vie

Over de film

Hun onverwachte romance ontroerde in de filmklassieker Un homme et une femme. Nu ontmoeten Anne en Jean-Louis elkaar weer en gaat hun verhaal verder waar het stopte, vijftig jaar eerder.

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…

 

Een film met lovende recensies

HET ALGEMEEN DAGBLAD ★★★★

NRC HANDELSBLAD ★★★

DE VOLKSKRANT ★★★

VPRO GIDS/ CINEMA.NL ★★★★
“Sympathiek vervolg met nagenoeg dezelfde cast en crew. Doorsneden met fragmenten uit het origineel, zodat het verstrijken van de tijd (Trintignant en Aimée zijn inmiddels ver over de tachtig) goed zichtbaar wordt. Toch maakte Lelouch geen film over de (naderende) dood, maar over het (resterende) leven.”

FILMTOTAAL.NL ★★★
“Vol subtiel acteerwerk”
“De twee topacteurs zijn ook op hun huidige leeftijd nog steeds fenomenaal.”

CINEMAGAZINE.NL ★★★ 
“Een hoopvolle, lieve film, over ouder worden en de gebreken die daarbij horen, over terugblikken op het leven en het besef dat spijt hebben van een beslissing geen zin heeft."

Regisseur

Claude Lelouch

Acteurs

Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Monica Bellucci, Soho Rezanejad, Antoine Sire

Genre

Drama

Duur

90 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • 50+ bios. € 8,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten