Preview: Pavarotti (met inleiding Bo van der Meulen)

Preview: Pavarotti (met inleiding Bo van der Meulen)

Preview: Pavarotti (met inleiding Bo van der Meulen)
Over de film

Op donderdag 3 oktober gaat de film Pavarotti in première in Nederland. Cinema Gouda heeft op zondag 29 september en op dinsdag 1 oktober een preview van de film met daarbij een inleiding met Bo van der Meulen!

Bo van der Meulen (1962) is actief als producent en presentator in binnen- en buitenland en geeft opera inleidingen en workshops. Voor de BBC werkte Van der Meulen als producer aan opera’s en de Proms, waar hij overigens zijn debuut als televisie presentator maakte en sopraan Renée Flemming interviewde. Na jarenlang opera inleidingen in Pathé Tuschinki gegeven te hebben, verzorgt hij nu al enkele jaren de introducties bij bioscoop voorstellingen van opera’s en balletten vanuit het Royal Opera House in Covent Garden, Londen.

Prijs € 12,50 inclusief een kop koffie / thee bij ontvangst in de middag en een glas wijn / pijpje bier bij ontvangst in de avond.

Programma zondag 29 september.

13:30 uur: ontvangst met een kopje koffie of thee

14:00 uur: inleiding van Bo van der Meulen

14:30 uur: start film.

Programma dinsdag 1 oktober.

18:45 uur: ontvangst met een glas wijn of pijpje bier

19:15 uur: inleiding van Bo van der Meulen

19:45 uur: start film.

Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot wereldster. Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard (A Beautiful Mind, Inferno) een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden.

Regisseur

Ron Howard

Acteurs

Luciano Pavarotti, Bono, Prinses Diana

Genre

Documentaire

Duur

114 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D
  • NL

Ticket prijzen

2D NL
  • Event. € 12,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten