Oppenheimer
2D

Oppenheimer

Over de film
Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

Let op: in verband met de lengte (180 minuten) zit er een pauze in de film en is er een toeslag van € 1,50

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey, Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission. Daarnaast zien we de voor een Oscar®-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence. Ook Oscar®-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar®-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh.

 

LET OP: Oppenheimer is een extra lange film en heeft daarom een hogere prijs dan onze andere films. Vanwege de toeslag is het ook niet mogelijk om de 10-rittenkaart in te zetten voor deze film. Hiervoor onze excuses.

Regisseur

Christopher Nolan

Acteurs

Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Genre

Drama, Thriller

Duur

180 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 13,10
  • Kind tot 12jr. € 9,00
  • 10-Rittenkaart € 0,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten