The Royal Opera: La Traviata

The Royal Opera: La Traviata
Over de film

Richard Eyres oogstrelende enscenering biedt de perfecte setting voor Verdi's opera over een courtisane die alles opoffert voor de liefde. 

Van de opwinding over een onverwachte romance tot de hartverscheurende verzoening die te laat komt - Verdi's La Traviata is een van de meest geliefde opera's aller tijden. Alfredo wordt in het betoverende Parijse uitgaansleven verliefd op de courtisane Violetta. Maar onderhuids woekert narigheid die hen ten slotte naar een tragisch einde voert. Er zitten volop mooie melodieën in deze opera, waaronder het beroemde Drinklied en het uitgelaten 'Sempre libera' - aria's waarin de lyriek van de Italiaanse opera op zijn aantrekkelijkst is.

De productie van Richard Eyre voor The Royal Opera etaleert met verve elke emotionele kleurschakering, van de wankele eerste schreden op het liefdespad via de pijnlijke confrontatie tot het onvermijdelijke slot. Weelderige historische decors en kostuums dragen bij aan de geloofwaardigheid van dit ontroerende, op waarheid gebaseerde verhaal.

De voorstelling duurt ca. 3 uur en 35 minuten, inclusief 2 pauzes. Italiaans gezongen, Nederlands ondertiteld.

Muziek: Giuseppe Verdi
Regie: Richard Eyre
Muzikale leiding: Antonello Manacorda
Violetta Valéry: Ermonela Jaho
Alfredo Germont: Charles Castronovo
Giorgio Germont: Plácido Domingo

Genre

Opera/Ballet

Duur

200 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Opera/Ballet LIVE. € 25,00
  • Opera/Ballet VIP. € 30,00
sluiten