Notting Hill - 20th Anniversary

Notting Hill - 20th Anniversary
Over de film

Het lot brengt een onwaarschijnlijk koppel bij elkaar als de nietsvermoedende Britse eigenaar van een reisboekenwinkeltje (Hugh Grant) per ongeluk sinaasappelsap morst op een van zijn klanten – de meest beroemde en begeerde filmster ter wereld, Anna Scott (Oscar®-winnaar Julia Roberts). De romantiek bloeit tussen hen, terwijl ze ook krijgen te maken met de moeilijkheden van hun riskante relatie door onder andere de bekendheid van Anna. 

Verder met onder anderen: Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man), Hugh Bonneville (Paddington) en John Shrapnel (Gladiator) .

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

Genre

Romantiek, Komedie

Duur

124 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 8,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten