Ladies Night: Net als in de film

Ladies Night: Net als in de film

Over de film

Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, moeder, zussen of de buurvrouw! Krijg een warm onthaal met een welkomstdrankje, geniet van leuke stands, hapjes & natuurlijk de goodiebag!

Annabel (Noortje Herlaar) en Sander (Benja Bruijning) lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf (Kay Greidanus) in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm (Uriah Havertong) een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.
Regisseur

Albert Jan van Rees, Dorien Goertzen

Acteurs

Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Uriah Havertong, Kay Greidanus, Eva Laurenssen, Holly Mae Brood, Jasper Heyman, Jip Smit, Leopold Witte, Jeske van de Staak, Lucretia van der Vloot, Leona Philippo, Urvin Monte, Margôt Ros, Janni Goslinga

Genre

Musical

Duur

97 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 16,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten