Première Event: Misfit 3 De Finale
2D

Première Event: Misfit 3 De Finale

Over de film

Voorafgaand aan de film vertonen wij een spectaculaire Misfit show met de hele cast, hosted by Djamila. En iedereen krijgt een goodiebag mee de zaal in!

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Regisseur

Erwin van den Eshof

Acteurs

Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Bente Fokkens, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Fenna Ramos, Jill Schirnhofer, Rico Verhoeven, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Jeroen van Koningsbrugge

Genre

Komedie

Duur

92 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Event. € 13,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten