Girls Night - Première editie: Misfit 2

Girls Night - Première editie: Misfit 2

Girls Night - Première editie: Misfit 2
Over de film

De Misfit-squad is terug en je kunt deze gezellig met je vriendinnen zijn tijdens de Girls Night: première editie. Extra gaaf: er is een LIVE stream vanaf de rode loper première in Amsterdam! Beleef de optredens van de cast en meer vanuit je bioscoopstoel in Cinema Gouda. Aansluitend start de film Misfit 2. Na afloop krijg je nog een toffe goodiebag mee naar huis. 

Programma:

Inloop: 18.45 uur

Start live stream: 19.00 uur

Start film: 19.30 uur

Na het overweldigende succes van MISFIT gaat op 20 september MISFIT 2 in première! Dé highschool comedy met o.a. Djamila, Gio, Niek, Donny Roelvink en Jan Kooijman.

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Regisseur

Erwin van den Eshof

Acteurs

Djamila, Niek Roozen, Jan Kooijman, Gio Latooy, Tinne Oltmans, Jeremy Frieser, Hanwe, Bente Fokkens, Sem van Dijk, Donny Roelvink, Jill Schirnhofer

Genre

Komedie

Duur

100 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Girls Night. € 14,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten