VIP Night: The Lion King OV
3D DOLBY ATMOS

VIP Night: The Lion King OV

VIP Night: The Lion King OV
Over de film

Geniet van The Lion King tijdens deze VIP Night! Waan je op de Afrikaanse savanne in Cinema Gouda en word ontvangen met een drankje en hapjes. Afrikaanse slagwerkgroep Opgetrommeld zal zorgen voor een spectaculaire sfeer. Zie aansluitend The Lion King in 3D Dolby Atmos. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis én zal David's Gelato met zijn Piaggio aanwezig zijn voor een heerlijk ijsje! 

Inloop vanaf 19.00 uur

Start film 20.00 uur

In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

Regisseur

Jon Favreau

Acteurs

Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, James Earl Jones, Beyoncé Knowles, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, Beyoncé Knowles-Carter

Genre

Actie, Avontuur

Duur

118 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 3D
  • DOLBY ATMOS

Ticket prijzen

3D DOLBY ATMOS
  • Event. € 19,50
  • Event VIP. € 22,50
  • 3D bril. € 1,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten