Ladies Night: Huisvrouwen bestaan niet 2

Ladies Night: Huisvrouwen bestaan niet 2

Ladies Night: Huisvrouwen bestaan niet 2
Over de film

Geniet deze Ladies Night van het vervolg van Huisvrouwen bestaan niet! Met een drankje bij ontvangst, leuke stands om bij te shoppen, kans op prijzen in de zaal en als eerste de film! Na afloop is er nog bittergarnituur en krijg je een leuke goodiebag mee naar huis.

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.

Regisseur

Aniëlle Webster

Acteurs

Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog, Leny Breederveld

Genre

Romantiek, Komedie

Duur

105 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 14,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten