2D NL

Ontbijtbios: Huisdiergeheimen 2

Ontbijtbios: Huisdiergeheimen 2
Over de film

Zie het tweede deel van Huisdiergeheimen tijdens deze gezellige ontbijtbios! Geniet voor de film van een lekker ontbijtje in onze foyer en beleef daarna deze vrolijke animatie-familiefilm. 

Programma:

10.15 uur inloop

10.30 uur ontbijt

11.00 uur start film

Tickets € 9,50 voor de film met ontbijt.

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

Regisseur

Chris Renaud

Acteurs

Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel, Roué Verveer, DJ Hardwell, Murth Mossel, Derek de Lint

Genre

Animatie

Duur

86 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D
  • NL

Ticket prijzen

2D NL
  • Ontbijtbios. € 9,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten