Harry Potter and the Half-Blood Prince
2D

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Over de film

Harry Potter is terug op het grote doek! Beleef deze magische film op het witte doek in Cinema Gouda.

Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen

Heer Voldemort krijgt zowel de toverwereld als de Dreuzelwereld steeds meer in zijn greep en Zweinstein is niet meer het veilige toevluchtsoord van vroeger. Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Perkamentus heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd die steeds dichterbij komt. Ze werken samen aan een manier om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Hiervoor neemt Perkamentus zijn oude vriend en collega Hildebrand Slakhoorn in dienst, die mogelijk cruciale informatie achterhoudt. Aan de vooravond van de beslissende strijd maken Harry, Ron, Hermelien en hun klasgenoten kennis met de wereld van de romantiek. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand ligt op de loer. Zal Zweinstein ooit nog hetzelfde zijn?

Bij ieder bezoek aan een Harry Potter film krijg je een stempel. Ben je bij alle 8 de films geweest en is je kaart vol? Dan krijg je een vrijkaartje voor een reguliere film! 
Genre

Actie, Avontuur

Duur

153 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 7,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten