Harry Potter and the Deathly Hallows Part I
2D

Harry Potter and the Deathly Hallows Part I

Over de film

Harry Potter is terug op het grote doek! Beleef deze magische film op het witte doek in Cinema Gouda.

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om de Gruzielementen te vernietigen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid en macht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de vrienden meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar de duistere krachten die hen omgeven, dreigen hen uit elkaar te drijven. Ondertussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden. De lang gevreesde strijd is losgebarsten nu Voldemort de Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein heeft overgenomen. Iedereen die hem tegenwerkt, wordt geterroriseerd en gearresteerd. De Uitverkorene is nu de prooi waar alle Dooddoeners op jagen. Ze hebben de opdracht gekregen Harry op te pakken en naar Voldemort te brengen... levend.

Bij ieder bezoek aan een Harry Potter film krijg je een stempel. Ben je bij alle 8 de films geweest en is je kaart vol? Dan krijg je een vrijkaartje voor een reguliere film! 

Genre

Actie, Avontuur

Duur

146 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 7,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten