Gouds Film Festival 2021 deel 2

Gouds Film Festival 2021 deel 2

Over de film

Het Gouds Film Festival (GFF) is hét podium voor korte films en documentaires van niet-commercieel werkende filmers. De felbegeerde awards, vervaardigd door de Goudse kunstenares Elisa Hau, worden uitgereikt in drie categorieën: Beste Filmmaker, Jong Talent en Goudse Verhalen. De films worden beoordeeld door een vakkundige jury: Gouden Kalf-winnares Elsbeth Fraanje, Marianne Akker en Arjan Haakmat.

Programma
Het filmfestival wordt gehouden op 3 juli 2021, op vijf locaties in Gouda tegelijk: de Chocoladefabriek, Cinema Gouda, Filmhuis Gouda, De Theaterbakkerheij en Cultuurhuis Garenspinnerij. Het programma start om 9.45 uur met een feestelijke opening door de Goudse wethouder van Cultuur Thierry van Vugt en eindigt om 17.30 uur met de uitreiking van de awards.

Tickets
De ticketverkoop start op 9 juni. Je kunt losse kaarten kopen voor het ochtend- en voor het middagprogramma. Kijk voor een overzicht van de films op Gouds Film Festival. De lunch kun je zelf meenemen; je kunt in de pauze ook een nabijgelegen restaurant bezoeken.

Het festival wordt georganiseerd door de gerenommeerde filmclub Toverlint.

Heb je vragen? Neem dan contact op: info@goudsfilmfestival.nl.

Genre

Event

Duur

200 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Event. € 12,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten