Godzilla Minus One
2D

Godzilla Minus One

Over de film

In het naoorlogse Japan staat een nieuwe verschrikking op: Godzilla. Zal het diep geraakte volk kunnen overleven... laat staan terugvechten?

★★★★★ NRC
De speciaal voor Godzilla’s zeventigste verjaardag gemaakte Japanse film is uitstekend en veel beter dan de recente Engelstalige Godzilla-films. De visuele effecten zijn indrukwekkend, vooral de nieuwe vinnen die blauw oplichten als Godzilla zich klaarmaakt om zijn radioactieve vuur te spuwen… 

★★★★ Volkskrant
Het heerlijk ouderwetse ‘Godzilla Minus One’ vindt een perfecte balans tussen melodrama en monstermagie. Het resulteert in een heerlijk ouderwetse spektakelfilm, die een perfecte balans vindt tussen melodrama en monstermagie. Zie Godzilla opdoemen uit het water, en je weet: dit monster kan zo nog jaren mee.

★★★★ FilmTotaal
Ondanks, of misschien wel dankzij de historische links die Yamazaki legt, is Godzilla Minus One bovenal een spectaculaire actiefilm geworden… Het mysterie rondom het titulaire monster wordt langzaam prijsgegeven en voedt het publiek met voldoende adrenaline en spektakel. Doordat Yamazaki de vaderlandse oorlogswonden combineert met een universeel verhaal mag deze ook bij westerlingen niet ontbreken op de aankomende jaarlijstjes.

Regisseur

Takashi Yamazaki

Acteurs

Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe, Yûki Yamada

Genre

Actie

Duur

125 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Event. € 12,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten