Ontbijtbios: Fien & Teun gaan kamperen

Ontbijtbios: Fien & Teun gaan kamperen

Over de film

Zie het nieuwe avontuur van Fien & Teun tijdens onze gezellige ontbijtbios! Rol uit je bed en schuif lekker aan bij Cinema Gouda.

Van tevoren genieten alle kids van een heerlijke ontbijtje met broodjes chocopasta, kaas of jam en een pakje fristi, chocomel of appelsap! Ook aan de ouders is gedacht met koffie of thee en een lekkere verse muffin.  

 

Vanaf 9:00 uur kun je binnenlopen voor het ontbijtje en om 10:00 uur start de film. Speciaal voor de allerkleinste is er een beetje zaallicht en staat het geluid iets zachter.
Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Regisseur

Matthias Temmermans

Genre

Familiefilm

Duur

66 min

Kijkwijzer
sluiten