Ladies Night: F*ck de liefde

Ladies Night: F*ck de liefde

Ladies Night: F*ck de liefde
Over de film

Gun jezelf en je vriendinnen een gezellige avond uit met de Ladies Night F*ck de Liefde! Dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Ontvangst met een drankje, shoppen bij leuke stands en kans op prijzen in de zaal. Nadat je als allereerst F*ck de Liefde ziet, krijg je nog bittergarnituur en een toffe goodiebag mee naar huis.

Programma:

Inloop vanaf 18.45 uur

Start film 19.15 uur of 20.00 uur.

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Regisseur

Lodewijk van Lelyveld, Appie Boudellah

Acteurs

Yolanthe Sneijder-Cabau, Thijs Romer, Edwin Jonker, Bo Maerten, Victoria Koblenko, Maurits Delchot, Défano Holwijn, Soundos El Ahmadi

Genre

Romantiek, Komedie

Duur

95 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 14,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten