50+ bios: Emma
2D

50+ bios: Emma

Over de film

Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.

Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde. De 21-jarige Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy, Split) is knap, intelligent en rijk en er is niemand zoals zij in het rustige dorpje waar ze woont. Ze is er dol op om mensen aan elkaar te koppelen, maar haar interventie in de liefdeslevens van anderen blijkt niet altijd succesvol te zijn. Terwijl ze zich blijft bemoeien met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Emma van regisseur Autumn de Wilde is een komische satire over klassenverschil en de uitdagingen van het volwassen worden.

Let op: Vanwege Corona zijn er extra maatregelen en bezoekersvoorwaarden. Klik hier voor meer informatie. Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film. 

Regisseur

Autumn de Wilde

Acteurs

Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Josh O'Connor, Mia Goth, Callum Turner, Rupert Graves

Genre

Drama

Duur

125 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • 50+ bios. € 8,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten