Schindler's List - 25th Anniversary

Vanaf 27 januari 2019 (Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust) keert Schindler's List terug in de Nederlandse bioscopen.

Schindler's List - 25th Anniversary
Over de film

Op 27 januari 2019 is de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust en ter ere hiervan keert Schindler's List eenmalig terug in Cinema Gouda! 

Tickets voor deze film zijn € 5,-

Steven Spielbergs krachtige meesterwerk Schindler’s List is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Duitse oorlogsprofiteur Oskar Schindler (Liam Neeson) die tijdens de Tweede Wereldoorlog de levens redde van ruim duizend Joodse arbeiders. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van diegene die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden. Schindler’s List werd 25 jaar geleden genomineerd voor 12 Academy Awards® en won er uiteindelijk zeven, waaronder Beste Film, Beste Regisseur (Steven Spielberg) en Beste Script (bewerkt). Zowel Neeson (Oskar Schindler) als Ralph Fiennes, die de sadistische nazi-commandant Amon Göth speelt, werden genomineerd voor een Academy Award®.Vanaf 27 januari (Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust) keert Schindler’s List terug in de Nederlandse bioscopen.Verder met onder anderen: Ben Kingsley, Caroline Goodall en Jonathan Sagall. Geregisseerd door Steven Spielberg (Saving Private Ryan, Jurassic Park en E.T. the Extra-Terrestrial).

Regiseur

Steven Spielberg

Acteurs

Ben Kingsley, Caroline Goodall, Jonathan Sagall, Liam Neeson, Ralph Fiennes

Genre

Drama, Romantiek

Duur

195 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 5,00
sluiten