Girls Night: Charlie's Angels

Girls Night: Charlie's Angels

Girls Night: Charlie's Angels
Over de film

Deze Girls Night een stoere editie voor de iets oudere meiden! De nieuwe Charlie's Angels film brengt feestbeest Sabina, inlichtingenagent Jane en wetenschapper Elena samen als badass vrouwen om de wereld te redden. Zie deze film en ontvang een lekker drankje en na afloop een toffe goodiebag.

Programma:
Inloop 19.00 uur
Start film 19.30 uur

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie's Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. Sabina Wilson is een feestbeest, maar beschikt tegelijk over een aantal vaardigheden. Jane Kano is een voormalig lid van een inlichtingendienst en Elena Houghlin is een getrainde wetenschapper. 

De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

 

Regisseur

Elizabeth Banks

Acteurs

Kristen Stewart, Naomi Scott, Noah Centineo, Ella Balinska, Elizabeth Banks, Djimon Hounsou, Patrick Stewart, Sam Claflin

Genre

Actie, Comedy

Duur

118 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Girls Night. € 14,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten