Ladies Night: April, May en June

Ladies Night: April, May en June

Ladies Night: April, May en June
Over de film

Linda de Mol heeft wederom de handen ineen heeft geslagen met regisseur Will Koopman en scenarioschrijver Frank Houtappels (het team van Gooische Vrouwen) voor de nieuwe film: ‘April, May en June’. In deze komische dramafilm, naar een idee van Linda zelf, worden drie halfzussen bij elkaar geroepen door hun doodzieke moeder en wordt de vrouwen gevraagd wie er gaat zorgen voor hun autistische broer Jan.

Jij kunt samen met je vriendinnen als eerste van deze film genieten tijdens de Ladies Night! Inclusief een welkomstdrankje, stands om bij te shoppen, kans op prijzen, bittergarnituur en een leuke goodiebag mee naar huis.

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Regisseur

Will Koopman

Acteurs

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Elise Schaap, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy, Mark Rietman, Gijs Scholten van Aschat, Peter Bolhuis, Dragan Bakema

Genre

Drama

Duur

117 min

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Ladies Night. € 14,50

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten