About Time

About Time
Over de film

About Time is de romantische komedie van schrijver en regisseur Richard Curtis, bekend van o.a. Notting Hill, Bridget Jones’s Diary en Love Actually. De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Alleen dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht.

Verder met onder anderen: Lydia Wilson (Star Trek Beyond), Lindsay Duncan (Birdman), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) en Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Fallout).

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

Genre

Komedie

Duur

123 min

Kijkwijzer

Tijden & tickets

  • Alles zien
  • 2D

Ticket prijzen

2D
  • Normaal. € 8,00

Bekijk hier alle (voordeel)ticketprijzen.

sluiten