Burgemeester Jamessingel 25  |  0182 - 527 773

Bereikbaarheid en parkeren

Cinema Gouda bevindt zich direct naast het NS Station Gouda midden in het knooppunt van openbaar vervoer. De bioscoop is ook uitstekend te bereiken met de auto.


Parkeren

Kom je met de auto, dan raden wij aan je auto te parkeren in de nabij gelegen Stationsgarage (€ 0,30 per 10 minuten, € 1,80 per uur). De ingang van de Stationsgarage bevindt zich links naast het Huis van de Stad. Meer info op de website van de Stationsgarage.
Bij het verlaten van de parkeergarage loop je linksaf voor het Huis van de Stad langs. Na 150 meter bevindt de bioscoop zich aan je linkerzijde. 

Trein

Cinema Gouda bevindt zich direct naast Station Gouda. Je neemt de uitgang Bloemendaal en je loopt door tot het einde van de overkapping. Dan ga je linksaf en na 50 meter bevindt de ingang van de bioscoop zich aan je linkerzijde.

Bus

Aan de centrumzijde van het station stoppen alle bussen. Om bij de bioscoop te komen loop je door de reizigerstunnel van het station naar de andere zijde. Je loopt door tot het einde van de overkapping en ga dan linksaf naar de ingang van de bioscoop.
Let op: voor het openen van de poortjes dien je de OV chipkaart te gebruiken. Er wordt geen saldo afgeschreven. Ook is het mogelijk om een eenmalig gratis passagerecht te laden bij de kaartautomaat bij onvoldoende saldo.

Fiets

Fietsen kunnen worden gestald in de gratis openbare fietsenstalling achter het Huis van de Stad of in de betaalde fietsenstalling van het NS station.
Het is niet toegestaan om fietsen te stallen rondom het pand van Cinema Gouda of onder de overkapping van het NS station. Je loopt het risico dat je fiets wordt verwijderd.

Mindervaliden

Op de begane grond van de stationsgarage bevinden zich mindervaliden parkeerplaatsen.
Direct voor het Huis van de Stad (ca. 75 meter vanaf de ingang van Cinema Gouda) bevinden zich 4 mindervaliden parkeerplaatsen met parkeermeter.

Info